Bag Pompus
Pompus er etableret af guldsmed og smykkedesigner, Erik Sørensen. Siden han blev uddannet i 1988, har han produceret smykker fra eget værksted og står bag designet og æstetikken i Pompus butikkerne. I dag består Pompus af tre butikker (heraf to butiksværksteder) og et hovedværksted og kan findes i Køge, Solrød og København.

Værkstedet drives af Erik, Janni og deres to børn, Maria Sørensen (guldsmedlærling) og Mark Sørensen (guldsmed) der bidrager med håndværk, idéer og nye designs. I butikkerne kan du også møde vores tre søde guldsmedekspedienter, Kirstine, Sophia og Lykke, der alle er uddannede i guldsmedbranchen.


Alle smykkemodeller laves i hånden. Herfra bliver de støbt på eget støberi og renoveret, pudset og poleret ved værkstedsbordene. Alle sølvsmykker er lavet af 925 Sterling Silver. Vi blander selv vores guld, der kendetegnes ved en blød lys farve. Vores smykker laves alle i 14 kt., men kan bestilles i 18 kt. eller laves af kundens eget guld. Vores mest benyttede sten er konfliktfrie Top Wesselton Brillanter (VVS), sorte diamanter, blå topaser m.m.

Pompus universet er drømmende og inspireres af historier og stemninger. Hver kollektion har sin egen udtryksform og et enkelt smykke kan bære rundt på en hel livshistorie.

Vi har en følelse af, at smykker er åbne for stemninger og at energier vil blive tilført gennem hele smykkets historie.

Når det laves, når det udstilles.
Når det spottes, når det købes.
Når det gives, når det bæres.
Når det gemmes, når det arves.
Når det genskabes, når det bæres igen.
Og igen og igen...
 
Vi er altid alvorlige, drømmende og har sommerfugle i maven, hver gang vi sender et nyt smykke ud i verden. Vi arbejder hver dag på at udvikle og afprøve nye designs. Vores mål er, at vi til stadighed vil forny os, så smykket vil være til glæde for kunden langt ind i fremtiden. 

SHOP KOLLEKTIONERNE

Har du spørgsmål? Det er altid helt uforpligtende. Skriv endelig til os!