KIRSTINE JOHANSEN

Kirstine er uddannet i smykker, teknologi og business fra KEA og er butikschef i POMPUS Solrød. Kirstine er POMPUS kreative dekoratør og specialiseret i kommunikation og online branding.
ERIK SØRENSEN

Guldsmed, Erik Sørensen, er grundlæggeren og designeren bag POMPUS universet. Erik er mest på værkstedet, men kan oftest fanges i POMPUS Solrød om onsdagen. Har du brug for at snakke med guldsmeden personligt i butikken, er du altid velkommen til ringe og aftale nærmere på tlf: 53 64 94 13SOPHIA HOCKERUP

Sophia er POMPUS Køge's butikschef, som du kan møde de fleste dage på ugen i den lille hyggelige butik i Nørregade. Samtidig er hun idéskaber i POMPUS kreative team og butiksuddannet i virksomheden.


JANNI SØRENSEN

Janni er POMPUS' tovholder og står hovedsageligt for den administrative og økonomiske del af virksosmheden. Derudover ekspederer og vejleder hun i butikkerne. 


MARIA SØRENSEN

Maria er værkstedets nyudlærte guldsmed og butikschef i POMPUS København. Derudover designer og producerer hun egne designs til butikken. Kollektionen kan findes på www.mariasoerensen.com