Guld og sølv er organiske materialer, der har brug for de rigtige behandlinger for at bevare deres originale glans og overflader. Du kan altid kigge forbi din nærmeste POMPUS-butik og lade os give dine smykker nyt liv igen, men en stor del af processen kan gøres hjemmefra!S Ø L V

Vi bruger Sterling sølv i alle vores smykker, som er 100% nikkelfri.

Med tiden vil sølv reagere på ilten fra luften og blive mørkere. Dette kan ikke forhindres, da sølv er et organisk materiale og i konstant forandring. Dog kan du få smykkets oprindelige overflade til at vare længere ved at følge vores råd:

Brug Hagerty Silver Clean til at rense dine smykker og fjerne de anløbene overflader. (Kan købes i alle POMPUS butikker til 100,- KR)
Undgå alle former for slag.
Hold dine smykker væk fra neglelakfjerner, parfume, sæbe, hårspray osv.
Brug ikke dine smykker når du bader eller træner.
Hold dine smykker i lufttætte kasser/poser for at forhindre ridser fra andre smykker og for at opretholde den lyse farve.

Der vil med tiden også samle sig snavs, der kan få smykket til at se kedeligt og slidt ud. Mærk hvor stor en effekt denne rensningsmetode vil give dit smykke!
Rens dine smykker ved hjælp af denne metode.

FORGYLDT
Vores forgyldte smykker er lavet af Sterling sølv (100% nikkelfri) med et fint ydre lag af 14 kt. guld.

Ingen guldbelægning varer evigt og der er ingen garanti for dets holdbarhed. Dog kan nedenstående råd hjælpe med at holde længere på farven, samt holde smykket i bedste stand indtil det er tid til en ny forgyldning:

Brug Hagerty Silver Clean til at rense dine smykker og fjerne de anløbende overflader. Husk at bruge Silver Clean, selv om det er forgyldt.   (Kan købes i alle POMPUS butikker til 100 KR)
Undgå alle former for slag.
Hold dine smykker væk fra neglelakfjerner, parfume, sæbe, hårspray osv.
Brug ikke dine smykker, når du bader eller træner.
Hold dine smykker i lufttætte kasser/poser for at forhindre ridser fra andre smykker og for at opretholde farven.
Vær opmærksom på hvornår det er tid til en ny guldbelægning.

G U L D
Vi blander vores eget guld kendetegnet ved en blød, lys, gylden farve. Som udgangspunkt er smykker lavet af 14 kt, men kan også laves i 18 kt og hvidguld på bestilling. 

Vi anbefaler, at du lejlighedsvis tager et kig på dine smykker, da de kan have været udsat for slag( evt. løsrivelse af sten), anløb, slidte overflader m.m

Brug Hagerty Smykker Clean til at rense dine smykker og genskabe glansen.  (Kan købes i alle POMPUS butikker til 100 KR)
Undgå alle former for slag
Sørg for at opbevare dine smykker i kasser/poser for at forhindre ridser fra andre smykker og for at opretholde farven.
Brug ikke dine smykker, når du bader eller træner.

Der vil med tiden også samle sig snavs, der kan få smykket til at se kedeligt og slidt ud. Mærk hvor stor en effekt denne rensningsmetode vil give dit smykke!
Rens dine smykker ved hjælp af denne metode.
 
Her er et eksempel på CONSTANCE vi har renset med varmt vand, sæbe og en børste, herefter renset med Hagerty Silver Clean og til sidst er små ridser og skræmmer pudset væk på værkstedet.

FØR / EFTER