Skab de smykker du drømmer om i et tæt samarbejde med os. Giv dig tid til at mærke efter, hænge frakken og få dit smykke fra tanke til virkelighed i samarbejde med vores guldsmede eller guldsmedekspedienter. De smykker vi skaber sammen, vil bære præg af POMPUS' udtryk og æstetik. Rammerne er altid sat i stille og rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære. Ønsker du en personlig snak med guldmedene, er det en god idé at ringe og høre, hvornår de er til at træffe i butikkerne.

Hvad skal jeg have med? Ønskerne kan både være dine løse tanker og ideer eller efter en fast tegning. Har du tænkt dig, at dit næste smykke skal laves af dit gamle guld, så tag meget gerne det med også. Her kan vi med det samme se, hvilke muligheder du har og nemmere finde frem til, hvordan det færdige resultat skal udforme sig. Vi siger nej tak, hvis vi ikke føler, vi kan opfylde opgaven og nej tak til kopiopgaver eller opgaver der forsøger at omgå disse. Vi starter ikke på opgaven før prisen er aftalt og accepteret. Du kan finde meget mere information om brug af dit gamle guld lige her.

Gå på opdagelse i et lille udpluk af kundernes specialopgaver gennem tiden (OBS DENNE SIDE ER UNDER OMBYGNING - BILLEDER KOMMER)

 


FØNIKS
Speciallavet hvidguldhalskæde inspireret af den gamle historie om fabelfuglen Føniks, der havde en helt særlig betydning for den kvinde halskæden blev givet til. Det fortælles, at fuglen lever evigt, fordi den som det eneste dyr ikke lod sig friste til at spise af Kundskabens Træ i Edens Have. Men det er kun én af de mange smukke fortællinger.
"EN SOMMERDAG I MAJ"
Særlige og personlige ord håndgraveret af guldsmeden. Smykker kan noget særligt. Når de gives af den rigtige - til den rigtige. Når de er lavet af guld med minder i og sten, der blev båret lang tid før, vi fandtes.


FAMILY
Smukkeste tre ringe desig
net i samarbejde med guldsmeden, tre døtre og deres mor. Ringene er lavet af familiens guld og sten. Vi nåede desværre ikke at få et billede af moderens ring, som hører med til den lille familieserie, men deles bliver de nødt til.


THE MOON AND THE STARS 
Pigen der fik dette vedhæng af sine forældre faldt altid til ro når hun som lille kiggede på månen og stjernerne. De har stadig en helt særlig betydning for hende i dag. Design og produktion af Erik Sørensen.EDGAR'S FIRST MONTHS ON EARTH
Speciallavet halskæde inspireret af minder fra Edgars første måneder. Sommeren, solen og den lille families gåtur ved havet. Design og produktion af  Maria Sørensen.