Skab de smykker du drømmer om i et tæt samarbejde med os. Giv dig tid til at mærke efter, hænge frakken, og få dit smykke fra tanke til virkelighed i samarbejde med vores guldsmedene eller guldsmedekspedienterne. De smykker vi skaber sammen, vil bære præg af POMPUS' udtryk og æstetik. Rammerne er altid sat, i stille og rolige omgivelser og en hyggelig atmosfære. Ønsker du en personlig snak med guldmedene, er det en god idé at ringe og høre, hvornår de er til at træffe i butikkerne.

Hvad skal jeg have med? Ønskerne kan både være dine løse tanker og ideer, eller efter en fast tegning. Har du tænkt dig, at dit næste smykke skal laves af dit gamle guld, så tag meget gerne det med også. Her kan vi med det samme se, hvilke muligheder du har og nemmere finde frem til, hvordan det færdige resultat skal udforme sig. Vi siger nej tak, hvis vi ikke føler vi kan opfylde opgaven og nej tak til kopiopgaver eller opgaver der forsøger at omgå disse. Vi starter ikke på opgaven før prisen er aftalt og accepteret. Du kan finde meget mere information om brug af dit gamle guld lige her.

Gå på opdagelse i et lille udpluk af kundernes specialopgaver gennem tiden


SKULLS MASSIVE GOLD
Specialdesignet herrering formet i hånden


CHAMPAGNE
Den her ring var svær at gemme på! Vores specialopgaver får tit lov til at ligge længe som små hemmeligeheder, indtil de er givet og kan vises til verden. Denne specialudgave er skabt helt særligt til dens ejer og foræret til hende i gave. Med 10 TW. VVS. brillanter & champagne zirkon.


ETERNITY
Specialopgave skabt i kærlighedsguld og 0,04 CT. TW. VVS. brillanter i én uendelighed


EN MOR TIL EN DATTER
En ægte kærlighedsgave. Speciallavet vedhæng tilpasset kundens fineste sten og givet videre i gave til sin datter.


SECRET LOCK
En helt særlig specialopgave på årets første sommerdag. Fineste specialdesignede armbånd med hemmelig lås i massivt 14 kt. POMPUS guld.


DEEP BLUE
En specialopgave I ikke må gå glip af.
 Skabt I POMPUS guldet og tilpasset egen sten.


SPECIALLAVET MORGENGAVE

Smuk signet fra antikken (år 100-300) med symbolet for solguden fra det gamle romerrige "Sol Invictus" - Den uovervindelige sol. Signeten er omkranset af 18 kt. guld og Top Wesselton brillanter.


NYT LIV I GAMLE SMYKKER
Hvad gør man med sine vielsesringe, hvis man ikke længere er sammen? Her har far og mor ladet ringene smelte sammen i et nyt smykke til hver af deres to døtre. Vi har været så heldige at få lov til at lave dette, der skal overraske en sød konfirmand i maj.
BARNDOMSMINDER
Når du forelsker dig i SOULS ringene og gemmer på arvestykker i smykkeskrinet. Smukke sten fra dine bedstemødres forlovelsesringe. Blandt diamanterne skinner en mørk safir på sin helt egen måde.

 FØNIKS
Speciallavet hvidguldhalskæde inspireret af den gamle historie om fabelfuglen Føniks, der havde en helt særlig betydning for den kvinde, halskæden blev givet til. Det fortælles, at fuglen lever evigt, fordi den som det eneste dyr ikke lod sig friste til at spise af Kundskabens Træ i Edens Have. Men det er kun én af de mange smukke fortællinge
PERSONLIGE KOMBINATIONER
Denne specialopgave er et mix af Champagneringen og en speciallavet rækkering designet og tilpasset vores søde kundes egne sten. Ringene er skabt af kundens eget guld.
SPECIALHÅNDTEGNET MONOGRAM
Speciallavet signetring i 14 kt. guld, personliggjort med et specialhåndtegnet monogram.
FEELS LIKE SUMMER
De her øreringe giver os en følelse af sommer. Specialbestilling lavet af kundens eget guld og 2 x 0.40 CT. brillanter.
SPECIALBESTILLING TILPASSET KUNDES EGEN STEN
I dag blev den fineste ring hentet, speciallavet og tilpasset til vores søde kundes egen sten. Simpel og smuk. Det dejligste ved smykker er, at de kun bliver mere betydningsfulde med tiden.
GULD OG PAVÈ
Speciallavet guldring skabt af kundes eget guld af betydning og diamanter pavéfattet på smukkeste vis.
"EN SOMMERDAG I MAJ"
Særlige og personlige ord håndgraveret af guldsmeden. Smykker kan noget særligt. Når de gives af den rigtige, til den rigtige. Når de er lavet af guld med minder i og sten der blev båret lang tid før vi fandtes.
ETERNITY / SPECIALUDGAVE
Specialbestilling af Eternity med kundens egne smukke sten. Eternity kan bestilles både med og uden brillanter og kan på den måde udfyldes lidt efter lidt. Du kan finde den originale Eternity ring her:
EN KÆRLIGHEDSGAVE
Speciallavet sølvbryllupsgave - kærligheden, evigheden og tre brillanter for familien.


FAMILY
Smukkeste tre ringe designet i samarbejde med guldsmeden, tre døtre og deres mor. Ringene er lavet for familiens guld og sten. Vi nåede desværre ikke at få et billede af moderens ring, som hører med til den lille familieserie, men deles bliver de nød til.
THE MOON AND THE STARS 
Pigen der fik dette vedhæng af sine forældre faldt altid til ro når hun som lille kiggede på månen og stjernerne. De har stadig en helt særlig betydning for hende i dag. Design og produktion af Erik Sørensen.
ISABELLE
Smukkeste specialopgave fra i sommers med hele 54 brillanter, skabt i 14 kt. guld med kundens egne sten i midten.
Design og produktion af guldsmed, Erik Sørensen.
EDGAR'S FIRST MONTHS ON EARTH
Speciallavet halskæde inspireret af minder fra Edgars første måneder. Sommeren, solen og den lille families gåtur ved havet. Design og produktion af guldsmedlærling, Maria Sørensen.

Læs også vores lille inspirationsguide:
Fire veje til det personlige smykke