Er du i tvivl om hvornår dine smykker kan være færdige, om dit næste smykkeprojekt kan lade sig gøre, hvor lang tid du har til at bytte?Vi har samlet ofte stillede spørgsmål, så du nemt og hurtigt kan blive afklaret. 

Bytteservice?
Vi tilbyder normalt at du både kan bytte og få penge retur, hvis du fortryder et køb indenfor 14 dage. Hvis penge skal retur er det altid mod forevisning af kvittering. Smykket kan byttes og returneres i alle POMPUS butikker uanset hvor det er købt. Bemærk! Specialopgaver og personligt graverede smykker returneres ikke. Læs mere under handelsbetingelser nederst på siden.

Gratis fragt?
Ja! Alle forsendelser hos POMPUS koster for tiden 0 kr. i fragt i Danmark, og tillægges ikke administrationsgebyrer.  Læs mere under handelsbetingelser nederst på siden.

Reklamation?
Købelovens almindelige bestemmelser om 2 års reklamationsret er gældende. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Læs mere under handelsbetingelser nederst på siden.

Penge retur? 
Ja! 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager din vare. Vi vil naturligvis tilbagebetale dig din fulde betaling med mindre der er sket en værdiforringelse af varen som eventuelt vil blive modregnet.  Læs mere under handelsbetingelser nederst på siden.

Laver i reperationer? 
Vi laver kun reperationer på POMPUS smykker. Som udgangspunkt tager det max en uge fra du afleverer og til du får dit smykke retur - alt afhængig af travlhed og sværhedsgrad på reparationen. Har du af særlig årsag brug for smykket hurtigere, plejer vi normalt at kunne imødekomme dette, men regn ikke med det, før det er aftalt med butiksassistenten eller guldsmeden. Vi bestræber os altid på at få smykket klart, så hurtigt så muligt.

Hvor lang tid tager en bestilling på et POMPUS smykke?
Som udgangspunkt tager det max 14 dage fra den endelige bestilling. Har du af særlig årsag brug for smykket hurtigere, plejer vi normalt at kunne imødekomme dette, men regn ikke med det, før det er aftalt med butiksassistenten eller guldsmeden. Vi bestræber os altid på at få smykket klart, så hurtigt så muligt.

Hvor lang tid tager en specialbestilling af mit eget guld eller eget design?
Som udgangspunkt tager det max 14 dage fra den endelige bestilling, men vi bestræber os altid på at få smykket klart, så hurtigt så muligt! Hvis specialopgaven kræver at vi undersøger f.eks. tilgang til bestemte sten, særlig motivgravering ell. lign. kan dette tage længere tid (dette vil du blive informeret om). Har du af særlig årsag brug for smykket hurtigere, plejer vi normalt at kunne imødekomme dette, men regn ikke med det, før det er aftalt med butiksassistenten eller guldsmeden.

Kan jeg blande forskellige karater, hvis jeg får lavet et smykke af mit gamle guld?
Ja! Du vil få informeret en given pris i (gr. i 14 kt.), men dette betyder i virkeligheden, at du skal bruge det der svarer til et antal gr. i 14 kt. (dvs. vi omregner dine andre karater til deres værdi i 14 kt.) Er du forvirret? Så forstår vi det godt. Du kan helt uforpligtende tage dit gamle guld med i butikken og lade os teste, veje og omregne guldet, så du har en pris med det samme. Læs mere om brug af gammelt guld under SPECIALOPGAVER.

Må jeg være med til at designe smykket? 
Vi elsker når du er med helt ind i den kreative process og dine muligheder er mange! Oftes tager vores kunder udgangspunkt i et smykke fra vores kollektioner og giver det et personligt touch, f.eks. ved at placere en sten for hvert barn, et hjerte for den du elsker eller hvor end din fantasi rækker. Har du allerede noget i tankerne, er en god idé at få det ned på papir, så vi er sikre på, at vi forstår hvad du drømmer om, inden vi går igang! Er der grænser? Desværre ja. Vi laver som udgangspunkt ikke smykker, der stikker i en helt anden retning end hvem vi er. Vi laver f.eks. ikke en spinkel ring, hvis vi ikke mener den holder og vi siger pænt nej tak, hvis vi ikke kan se os selv i designets æstetik. Bemærk! Vi laver desværre ikke specialopgaver i sølv.

Smykkepleje
Guld og sølv er organiske materialer, der har brug for de rigtige behandlinger for at bevare deres originale glans og overflader. Du kan altid kigge forbi din nærmeste POMPUS butik og lade os give dine smykker nyt liv igen, men en stor del af processen kan gøres hjemmefra. Vi har lavet en lille guide til hvordan her!

Hvornår kan jeg snakke med guldsmeden?
Vores butiksassistenter kan generelt hjælpe dig med specialopgaver, spørgsmål til dine smykker m.m. Har du behov for en snak med guldsmeden om en helt særlig opgave, kan Erik Sørensen for det meste træffes i POMPUS Solrød om onsdagen og torsdagen. Du er altid mere end velkommen til at aftale et møde på tlf: 53 64 94 13 eller kigge uanmeldt forbi! Du kan også få en snak med guldsmeden i POMPUS København, Maria Sørensen.

Forgylder I?
Kun i enkelte tilfælde, men du er altid velkommen til at spørge. Dette skyldes at der ingen garanti er for, hvornår det forsvinder fra smykket.