Smykketraditioner

GENNEM TRE GENERATIONER

POMPUS er etableret af guldsmed og smykkedesigner, Erik Sørensen, der siden han blev udlært i 1988, har produceret egne designs fra eget dansk værksted. Smykketraditionerne rækker helt tilbage til familiens "farfar", som åbnede sin første butik i 1975. I dag arbejder familiens tredje genereration af guldsmede ved POMPUS' værkstedsborde.

bag om værkstedet

alt under samme tag

Over de sidste 25 år har værkstedet skabt eksklusive smykkekollektioner og specialopgaver.

Smykkeprocesserne starter og slutter på familiens værksted, der huser både diamantfatter, guldsmede, designere og eget guldstøberi under samme tag. Hvert år udgives nye smykkeudgaver fra værkstedsbordene - drømt, skitseret, udformet, produceret. Fra guldsmedenes kollektioner til speciallavede smykker, skræddersyede og personliggjort til deres ejere.

Alle smykker fra POMPUS handles helt eksklusivt kun hos virksomheden selv via hjemmesiden samt virksomhedens to fysiske butikker i Solrød Strand og Køge. Find her.

´

HÅNDPLUKKEDE MATERIALER

Værkstedets støbermester blander selv POMPUS guldet, der kendetegnes ved en smuk, blød og lys farve. Kollektionerne tilbydes i 14 kt og 18 kt eller kan med fordel laves af dit eget guld. Vores mest benyttede sten er Top Wesselton VVS. diamanter (brillant cut) - certificeret konfliktfrie. Andre udgaver er skabt og tilpasset håndplukkede perler samt ædel- og halvædelsten i alverdens farver. Sølvsmykker skabes i det klassiske 925 Sterling Silver.

findes der en

smykkeenergi?

Pompus universerne er drømmende og inspireres af historier og stemninger. Vi har en følelse af, at smykker er åbne for stemninger og at energier vil blive tilført gennem hele smykkets historie. 

Når det skabes, når det udstilles. 
Når det spottes, når det købes. 
Når det gives, når det bæres. 
Når det gemmes, når det arves. 
Når det genskabes, når det bæres igen. 
Og igen og igen...

Guldsmed, grundlægger og medejer

Erik

Guldsmed, Erik Sørensen, er grundlæggeren og designeren bag POMPUS universet. Erik er mest på værkstedet, men kan oftest fanges i POMPUS Solrød om onsdagen. Har du brug for at snakke med guldsmeden personligt i butikken, er du altid velkommen til ringe og aftale nærmere på tlf: 53 64 94 13

Bor du langt væk fra POMPUS fysiske butikker? Send Erik en mail og book et online møde: erik@pompus.dk

guldsmed

SARA

Sara er udlært guldsmed og tidligere også butiksuddannet i virksomheden. I dag producere og udvikler hun POMPUS smykker på arbejdsbænken.

Støbemester

Karsten

Karsten har siden 2020 stået i spidsen for værkstedets støberi.

some-ansvarlig & butikschef, pompus køge

Jani

Jani er POMPUS Køge's butikschef, som du kan møde de fleste dage på ugen i den lille hyggelige butik i Nørregade. Det er også for det meste Jani du vil være i kontakt med gennem vores sociale medier.

Kontakt Jani: koege@pompus.dk 

Webudvikler & butikschef, solrød

Kirstine

Kirstine er uddannet i smykker, teknologi og business fra KEA og er butikschef i POMPUS Solrød. Kirstine er POMPUS kreative dekoratør og specialiseret i kommunikation og online branding.

Kontakt Kirstine: solroed@pompus.dk

økonomi & medejer

janni

Janni er POMPUS' tovholder og står hovedsageligt for den administrative og økonomiske del af virksomheden. Derudover ekspederer og vejleder hun i butikkerne.

Kontakt Janni: janni@pompus.dk

guldsmed og medejer

Maria

Maria er en del af værkstedets tredje generation af guldsmede, og designer og producerer egne designs til butikken.

Guldsmed og medejer

Mark

Mark er en del af værkstedets tredje generation af guldsmede, og designer og producerer egne designs til butikken.