JULEGAVER KØBT I DECEMBER KAN RETURNERES FREM TIL 15. JANUAR DET  EFTERFØLGENDE ÅR 
 - VI GIVER OGSÅ PENGE RETUR
 
Nedenstående salg- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra POMPUS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og POMPUS.
 
 
FORTRYDELSESRET

POMPUS følger forbrugeraftaleloven som trådte i kraft 13. juni 2014. Loven giver dig som kunde 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager din vare. Hvis du fortryder et køb skal du meddele det os inden du returnerer din vare og du har fra denne dag 14 dage til returneringen. Vi vil naturligvis tilbagebetale dig din fulde betaling med mindre der er sket en værdiforringelse af varen som eventuelt vil blive modregnet. Hvis du fortryder så ring på 56 14 94 13 eller send en mail til pompus@pompus.dk  og returner efterfølgende varen i original emballage til POMPUS , Solrød Center 17, 2680 Solrød Strand.
Omkostninger til returforsendelsen skal du som kunde betale og du bærer selv risikoen for varens hændelige beskadigelse eller forringelse under tilbage transporten
BEMÆRK: 
Ifølge forbrugeraftalelovens paragraf 18 stk. 2, nr. 3 er der ingen fortrydelses eller returret på specialbestillinger herunder indgraveringer.
Specialbestillinger og personligt indgraverede smykker kan derfor ikke byttes eller returneres.
 
 
BESTILLING
  
Sådan handler du hos os på www.pompus.dk

1. Find den eller de varer du ønsker, læg dem i indkøbskurven og gå til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelse/afhentning i butik og betalingsbetingelser.
4. Godkend vores forretnings- og handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte før du godkender beløbet.
 
Når du har afgivet en ordre på vores hjemmeside, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side.
Hvis du har forespørgsler på varer, som ikke er på siden, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at sende en mail til pompus@pompus.dk eller ringe på tlf. 56 14 94 13.
Vi besvarer mails indenfor 24 timer. Du har mulighed for at ringe indenfor butikkens åbningstider. Her vil vi bestræbe os på at besvare dit opkald i første omgang, men såfremt dette ikke lykkes, bedes du venligst forsøge igen.
Når du handler med POMPUS indgås aftaler på dansk, hvorfor alle priser vil være opgivet i danske kroner. Alle priser vil i øvrigt være opgivet inkl. moms og ekskl. fragt. For tiden sendes alle pakker fragtfrit i Danmark.
 
BETALING
 
Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og evt. afgiftsændringer. I POMPUS  kan betaling ske via betalingskort. Der kan betales med Dankort, eDankort, JCB, JCBSecure, Maestro, MasterCard, MasterCardSecureCode, Payex, VISA, VISAElectron og VerifiedByVISA. Her tages intet gebyr for betaling med disse betalingskort fra vores side.
Specialbestillinger betales ved bankoverførsel til kt 2233-6875110878 i Nordea.
Beløbet for dit køb trækkes først, når varerne sendes fra POMPUS. Der kan aldrig trækkes et andet beløb, end det du har godkendt ved købet.
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) som i vores betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har mulighed for at læse dataene.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater med mindre du blot ønsker varen sendt som rekommanderet.
 
LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT
 
Levering af varer fra POMPUS anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med PostNord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og POMPUS.
Vores leveringsramme er 1-7 dage efter modtaget ordre. Levering til køber i Danmark vil derfor normalt ske senest 7 dage efter ordren er modtaget. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Da vi selv producerer vores smykker, vil der udover bestillinger på håndgraverede smykker, som har leveringstid på 10 dage, sjældent være smykker vi ikke kan levere indenfor 7 dage. Ved alle bestillinger giver vi besked indenfor 24 om forventet leveringstid.
POMPUS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtmand og forhold, der er udenfor vores rækkevidde.
 
FRAGT
 
Alle forsendelser hos POMPUS koster for tiden 0 kr. i fragt i Danmark, og tillægges ikke administrationsgebyrer.

Alle forsendelser til udlandet tillægges fragtomkostning alt efter hvilket land, der sendes til. Vi mailer en pris på forsendelse af smykker til udlandet efter ordremodtagelse.
 
Forsendelsen leveres til nærmeste posthus uden opkrævning, men hvis du ønsker den leveret til privatadresse, så skriv det i bemærkningsfeltet, når du bestiller varen. Forsendelser til virksomhedsadresser bliver sendt direkte til virksomheden. Ved returnering af en vare er det dig som kunde, der skal bekoste forsendelsen
  
REKLAMATION
 
Købelovens almindelige bestemmelser om 2 års reklamationsret er gældende.

Vi glæder os til at handle med dig.